Welcome to Masterwin International Limited !

Meistä

——

yrityksen esittely

Olemme jo yli 30 vuoden ajan rakentaneet maineemme lahja- ja premium-alalla. Nopeat palvelut, laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyiset hinnat ovat liiketoimintamme kulmakiviä.

Tutkimushenkilöstömme & Kehittäminen, tuotesuunnittelu, markkinointi, myynti ja logistiikka -yksiköt työskentelevät läheisessä yhteistyössä yhden katon alla tarjoamalla asiakkaillemme parhaiten räätälöityjä tuotteita. Tuotevalikoimamme sisältävät trendikkäitä ja patentteja, kuten kaikenlaisia ​​avaimenpitäjiä, käyntikorttikoteloita, kelloja, matkatarvikkeita, työpöydän kohteita, viinitarvikkeita, lahjapakkauksia ja paljon muuta.


Tulevaisuuden kehitys

Vahvalla taustalla ja ainutlaatuisilla omaperäisillä alkuperäisillä malleilla lupaamme jatkossakin tarjota parhaan ja kohtuullisen hinnoitellun tuotteen, joka vastaa asiakkaiden jatkuvasti muuttuvia vaatimuksia.

Vaikka olemme vakuuttuneita palvelemaan asiakkaita vain parhaalla mahdollisella tavalla, seuraamme tiiviisti parhaillaan meneillään olevien dynaamisten markkinakehitysten kanssa. Erilaisiin tutkimus- ja kehitysohjelmiin on investoitu valtavia resursseja. Olemassa olevien lahjojen ja palkkiomarkkinoiden lisäksi olemme laajentaneet valikoimaamme ottamalla käyttöön lukuisia uusia lisensointi-, matkamuisto- ja teemahankkeita sekä laajentamalla läsnäoloa eri vähittäiskaupan alueilla.


Meidän tuotantolaitoksemme Kiinassa tuottavat paljon laadukkaita lahjoja ja mainosmateriaaleja. Laitoksissamme tehdään näytteenotto, muovaus, valu, lating, jyrsintä, sähköpinnoitus, värisumutus, kokoonpano, logon kohokuviointi, silkkipainatus, pakkaus jne.. Meillä on vahva laadunvalvonta- ja tarkastusryhmä, joka takaa tuotteiden korkean tason.


Meillä on ilo kutsua sinut olemaan yksi premium-kumppaneistamme.


http://www.masterwingroup.com


tiedustelu


yrityksen esittely Olemme jo yli 30 vuoden ajan rakentaneet maineemme lahja- ja premium-alalla. Nopeat palvelut, laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyiset hinnat ovat liiketoimintamme kulmakiviä. Tutkimushenkilöstömme &a...

nÄKYMÄT

2022 Welcome to Masterwin International Limited ! Kaikki oikeudet pidätetään.